Mooie afsluiter van het seizoen

riddle4.jpg

Zaterdag 19 oktober mochten we het seizoen knallend afsluiten met een mooi feest. Dit ter ere van onze sponsoren en als gelegenheid om ons kampioenschap te vieren!

De Oude deel in Putten was die avond groen en zwart aangekleed om onze gasten een mooie avond te bezorgen. Want wat zijn wij ontzettend dankbaar dat we zoveel steun van sponsoren mogen ontvangen. Dit om het mogelijk te maken om deze schitterende sport op dit niveau te mogen uitoefenen. En wat was het een gezellige geslaagde avond, met dank aan allen die de moeite hebben genomen om te komen. 2019 was een seizoen om nooit te vergeten! Een nieuwe tractor die gelijk zoveel mooie prestaties neer mocht zetten. Wat hebben we weer veel mooie gezellige wedstrijden mogen beleven. En ook samen met onze sponsoren weer heel veel mooie momenten mogen hebben. Dankbaar en blij voor deze mooie herinneringen.

We zijn inmiddels aangekomen in een, wat wedstrijden betreft rustig winterseizoen. Echter, zitten we niet stil! Iedere week zijn we diverse avonden en de zaterdag bij elkaar om nieuwe voorbereidingen te treffen voor seizoen 2020. En op zaterdag 8 februari 2020 hopen we er weer te staan met onze Riddle! En wel in Zwolle, tijdens de indoor tractorpulling. We hopen die avond in de avondsessie aan te haken. Wie weet tot ziens!!

 

« Terug

irritech VandeKraats BakkerIsolatie

Nimatech mheen the riddle broek metselwerken

bouwkamp putten the riddle planmeister the riddle boilergarant the riddle

gvb the riddle roos