Wederom succes in Oudenhoorn

riddle oudenhoorn 2019

Zaterdag 22 juni was het de beurt aan Oudenhoorn waar we rond de klok van 21:00 uur mochten aanhaken.

Als tweede tractor al stonden wij op de startlijst. Als eerste mocht bobcat jr. het spits afbijten met de proeftrack. Deze bobcat zette een mooie afstand neer van 101.68 mtr. Hierna mochten wij het proberen en met een super run kwamen we tot een afstand van 108.34 mtr. We waren hier heel tevreden mee maar als je zo voorin de klasse rijd is het nog helemaal afwachten wat de concurentie gaat doen. Hierna volgden de anderen: 
- Poker face 97,12 
- The Challenger 97,16 
- Hella Lambada 103,26 
- Lucky Ducky 106,25
- Bobcat jr. 106,04 
- Vampire 103,38 
- Exception 91,56 
- Backdraft 83,68 
- Top Dog 97,14 
- The Hornet 84,50 
- Groundshaker 105,77
- Let's try 101,24 
Wat een opluchting dat we onze proeftrack hadden laten staan en dat dit een goede keuze bleek te zijn geweest! We mochten dus door naar de finale met 3 andere finalisten, Lucky Ducky, Groundshaker en Bobcat jr. 
Echter, bleek bobcat jr. niet terug te kunnen komen in de finale dus verreden wij deze met alleen Lucky ducky en Groundshaker. 
Opnieuw mochten wij in de finale het spits afbijten. En wat is dit dan spannend! Als je voor je gevoel een mooie run neer hebt gezet maar er totaal nog niets van kan zeggen. Want met een finale afstand van 97,13 mtr. waren wij best tevreden maar dan is het afwachten wat die andere twee kanonnen zullen gaan doen.. Couzijn van heuvelen maakte ook een mooie run en hij leek met zijn lucky ducky hard af te stevenen op onze gezette afstand! Maar met een afstand van 93,38 kwam zijn tractor tot stilstand. Ook groundshaker had een mooie run en maakte het wederom flink spannend voor ons! Maar ook deze tractor werd op het einde door de zware sleepwagen flink afgeremd en kwam tot stilstand bij de 90,63 mtr.

Wauw dit betekende voor ons een eerste plek!! Super om dit opnieuw mee te mogen maken! En wat zijn we blij met onze Riddle die het momenteel zo goed doet! Natuurlijk blijft het iedere wedstrijd nagels bijten van de spanning maar voor nu hebben we een goed aantal punten weten te pakken om in het tussenklassement op nummer 1 te staan! We hopen ontzettend om deze nummer 1 positie te behouden. Ook dit geld voor de Eurocup competitie waar in Putten, op de beachpull de strijd uitgemaakt zal gaan worden! Onze thuiswedstrijd is de eerst volgende wedstrijd die zich aan zal dienen op vrijdag en zaterdag 12 en 13 juli. Wie weet tot ziens! 

« Terug