''Megapull'' @ Megapull Stroe!

megapull stroe 2019 riddle _2309231612497133_3432481281064042496_o.jpg

Zaterdag 8 juni was het de beurt aan onze ''buurt'' wedstrijd in Stroe. Je zou het bijna een thuiswedstrijd kunnen noemen want op een kwartiertje rijden is dit mooie evenement gelegen!

Voorafgaand aan dit evenement was er al een mooi artikel van ons te zien in de huis aan huis krant van Megapull Stroe. Het artikel kunt u vinden op onze facebook pagina. Een artikel waarop groot de kop te lezen was, ''we blijven testen tot het 100% goed is''.. En tot op dit moment lijkt al het testen wat we de afgelopen seizoen(en) gedaan hebben behoorlijk zijn werk te doen. Al blijft het natuurlijk iedere wedstrijd extreem spannend of onze Riddle en onze bevindingen de juiste zijn om een mooie prestatie neer te zetten. 

En zo was het ook in Stroe weer behoorlijk spannend hoe alles uit zou pakken. Als 4e tractor mochten we aanhaken en na een drieatal twijfelachtige runs waar we nog niet veel uit op konden maken waren wij aan de beurt. Een run die goed moest zijn want de sleepwagen was inmiddels blijven staan. En ja, het pakte wederom goed uit! Met een mooie balans en een goede start zetten we een afstand neer van 103,86 mtr. Het leek een mooie afstand maar de twijfel sloeg al snel toe. Want er moesten nog velen tractoren komen en dan heb je toch geen idee waar je staat met zo'n afstand. Na onze afstand volgden pokerface 96,06 mtr. Top dog 95,19 mtr. Groundshaker 88,79 mtr. En hierna volgde challenger, maar tijdens deze run volgde een flinke hoosbui en moest de wedstrijd tijdelijk stil gelegd worden. De baan werd ondergedekt en nadat de bui voorbij was werd de baan geprepareerd en werd besloten de wedstrijd te vervolgen. Lucky Ducky mocht hierbij als eerste starten om zijn proeftrack over te doen. Afstand 26,30 mtr. Hierna volgde Let's Try 98,78 mtr. Bob cat jr. 1,69 mtr. Hella Lambada 30,41 mtr. Exception 85,35 mtr. Vampire 101,16 mtr. Lucky ducky met een nieuwe poging 99,78 mtr. Backdraft 73,10 mtr. Bob cat jr met een nieuwe poging 99,85 mtr. 

Hieruit bleek; slechts twee finalisten! Het moest gaan tussen de Vampire en ons! Een spannende finale volgde en wij mochten als eerste starten. Opnieuwe volgde een mooie run met als afstand 110,58 mtr. Vampire mocht hierna volgen met een afstand van 101,16 mtr. Wauw opnieuw mochten we de winst pakken! We zijn echt super blij dat het zo goed mag gaan dit seizoen. Natuurlijk blijft het ontzettend spannend en hopen we stabiel en constant te mogen blijven presteren. We doen in ieder geval ons uiterste best!

Op zaterdag 15 juni is alweer onze volgende wedstrijd in Made. Deze zal gelden voor het Europees, en Nederlands klassement. We kijken ernaar uit maar het zal wederom spannend worden!

« Terug

 • VandeKraats.jpg
 • BakkerIsolatie.jpg
 • Kolmer.jpg
 • Nimatech.jpg
 • EGengines.png
 • Kok.jpg
 • Presentatie1.jpg
 • irritech.jpg
 • Dytech.jpg
 • mheen.jpg
 • beelen voor website the riddle.jpg
 • the riddle broek metselwerken