Feestje aan het strand was geslaagd!

19800874_1570400329665062_5591836944815742663_o.jpg

Op zaterdag 8 juli stond onze thuiswedstrijd gepland, Beach Pull Putten!

Dit jaar stond hierbij ook een jublieum gepland met onze sponsor Kolmer Elektromotoren.
Al 5 jaar zijn zij onze sponsor en mogen wij in samenwerking met hen dit mooie Beach Pull ''feest'' vieren! Voor dit jubileum hadden zij een prachtige miniatuur trekker gemaakt, helemaal samengesteld uit onderdelen van elektro motoren. Deze werd ons de vrijdag avond voor Beach Pull thuis overhandigt. Nogmaals bedankt voor dit mooie bijzondere Riddle exemplaar!!

      

Natuurlijk mocht dit mooie kado ook zaterdag niet ontbreken en stond deze mooie miniatuur naast ''de echte'' Riddle te pronken in het rennerskwartier. Wederom mochten wij ook dit jaar weer een mooie strech tent beschikbaar gesteld krijgen door Tenttec en zo stond alles er weer spik en span bij! 

 

Ook mochten wij op deze mooie dag een nieuwe kledingsponsor aan u voorstellen! Vol trots mochten wij de Beelen Groep aankondigen als nieuwe sponsor welke vanaf heden op al onze kleding te zien is! 

        

15:00 uur ging de Beach Pull van start en was onze tent al gezellig gevuld. We begonnen de middag met een bakje koffie en een heerlijke Riddle koek welke wij ook door iemand beschikbaar gesteld hadden gekregen!
Ontzettend fijn dat mensen ons op allerlei manieren willen ondersteunen! Dank daarvoor! Verder hadden we een mooie Stint beschikbaar gesteld gekregen door Lieven Assemblage. Deze was volledig omgetoverd tot een echte ''Riddle-Stint'' door Don Design.  Ook een warme hap mocht deze dag niet ontbreken. Heerlijke warme hapjes kwamen geregeld voorbij en een buffet met heerlijk warm belegde broodjes en een patatje toe maakte de dag compleet! Wat was het goed verzorgt allemaal door de Pitstop in Putten! Verder hadden we nog een kleurwedstrijd voor de kinderen georganiseerd! Er was een leuk aantal gekleurde kleurplaten ingeleverd die een mooie plekje kregen deze dag! Jacco en Laura waren de gelukkige winnaars en mochten een leuk prijspakket in ontvangst nemen.

    

Tuurlijk kan deze dag een run van The Riddle niet ontbreken! Rond 17:30 uur stond de mini unlimited klasse gepland. Helaas werd besloten een floating finish wedstrijd te rijden waarbij maar 1 trekpoging gedaan mag worden.
Je hebt dan dus maar één kans om een juiste inschatting te maken tussen een juiste balans, voldoende vermogen, en een juiste positie op de baan. Deze factoren moeten allemaal kloppen bij een floating finish wedstrijd. We kwamen met onze keuzes uit op een 4e plaats. Wij hadden onze kansen met een finale wedstrijd hoger ingeschat maar dit was helaas deze dag niet aan de orde. Echter mocht deze eindstand de pret niet drukken want het beloofde nog een drukke en vooral gezellige avond te worden!! We hebben een mooie run neer mogen zetten en we konden zo toch laten zien dat we mee strijden in de top van de klasse.  
Ook het Duitse Sleipner Pullingteam was aanwezig met hun Thor. Zij stonden ook bij onze tent en mochten een demorun verrijden tijdens de mini unlimited klasse. Thor ging geweldig van start en leek de perfecte balans en snelheid te hebben voor een hoge eindklassering. Echter week de tractor af en kon rijder Andy hem niet voldoende corrigeren en belandde hierdoor helaas buiten de baan. Dit was Andy's eerste keer rijden na zijn crash in Fuchtorf dit jaar waar zijn nek geblesseerd raakte. Hij was dan ook heel tevreden over deze stabiele run!

 

We willen een ieder bedanken die ons geholpen heeft deze dag weer tot een succes te maken!
Alle mensen die ons al jaren vrijwillig helpen tijdens deze dag.  
Alle mensen die de tractor hebben gepoetst zodat deze er stralend bij stond deze dag! Ricardo's Lakreparaties en Dino Carrozzeria.
Alle bloemen en stukken die er weer prachtig bijstonden door Jeffrey Bouw van Koping Flora.
Het bestuur van Beach Pull, dankzij hen krijgen wij ieder jaar weer de vrijheid dit mooie plekje naar eigen inzicht in te vullen.
Alle sponsoren en relaties die de moeite hebben genomen ons te bezoeken deze dag, bedankt voor jullie komst en gezelligheid!
Mochten we nog namen vergeten zijn te noemen wat we natuurlijk niet hopen... Bedankt voor alles, een ieder die ons, in welke vorm dan ook geholpen heeft!

   

   

« Terug

  • irritech