Party on The Beach!

beach pull 2019n the riddle tractor pulling

Zaterdag 13 juli was het dan eindelijk de beurt aan onze thuiswedstrijd Total Agri Beach Pull Putten

En wederom mochten wij er dit jaar flink uitpakken! Met opnieuw een mooie strech tent, en prachtige aankleding waarvoor dank aan diegene die dit verzorgt hebben, mochten wij er met onze Riddle VIP tent weer super bijstaan tijdens dit bijzondere evenement aan het strand in ons eigen dorp! En wat waren er veel mensen die de moeite hadden genomen om ons te komen bezoeken, sponsoren, vrienden en kennissen namen een kijkje bij ons inmiddels welbekende plekje op het beach pull terrein. De tent was de gehele dag gezellig gevuld en onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen meegenieten met wat onze passie is! En dan is het altijd zo mooi dat wij onze sponsoren in ieder geval deze ene dag in het jaar hiervan mee kunnen laten genieten, en er samen een mooie dag van maken!

Nadat ieders buik gevuld was mochten wij rond de klok van 19:45 uur beginnen met de mini unlimited klasse. En wat was dit een spannende wedstrijd! Want The Riddle had veel moeite een goede balans te vinden tijdens de run en deze was dan ook behoorlijk tegenvallend. En er stond behoorlijk wat op het spel! Deze dag hadden we de hoop om de Eurocup titel in de wacht te slepen! De dagcompetitie mocht voor ons niet voorspoedig eindigen en na heel wat rekenwerk bleek gelukkig toch dat wij de nieuwe Eurocup kampioen 2019 zijn!! Door onze goede resultaten de voorgaande wedstrijden hadden we nu de ruimte om punten te laten liggen, en dat kwam dus deze wedstrijd goed van pas!

En dus ging het feest in volle gang verder! Wat mochten we er een prachtige dag van maken met allen die met ons waren! Wij als team hebben er enorm van genoten, en wij hopen, de sponsoren en mensen die met ons waren ook! Wij zijn onze sponsoren dan ook enorm dankbaar dat zij dit mede mogelijk maken!
Ook dank aan onze vrijwilligers die ons deze dag ondersteunt hebben in alerlei taken!
Op onze facebook pagina hebben wij diverse foto's en video's van deze mooie dag! Neem hier gerust een kijkje!

De Nederlandse competitie is nog in volle gang en zal aankomende zaterdag 20 juli vervolgt gaan worden, en wel in Cadzand! Het belooft nog een heel spannend seizoen te worden want door ons tegenvallende resultaat op Beach Pull zullen wij alles op alles moeten zetten om onze nummer 1 positie te behouden! Wij zullen er in ieder geval voor de volle 100% voor gaan!!  

« Terug