Een Riddle-achtig nieuw jaar!

66277820-vuurwerk-barsten-fonkelingsachtergrond-geïsoleerde-groene-kleurrijke-nachtbrand-mooie-explo

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2019! Het beloofd voor ons in elk geval een Riddle-achtig nieuw jaar te worden!

U zult misschien denken, waarom nou een Riddle-achtig nieuw jaar? Nou, we hebben weer veel nieuwe, spannende plannen in petto voor onze tractor het aankomende seizoen! Hierdoor zal het voor ons een heel raadselachtig nieuw jaar gaan worden! Wij hopen namelijk in Zwolle, op zaterdag 9 februari 2019 tijdens de indoorwedstrijd aldaar, met een nieuwe Riddle op de baan te verschijnen!! We zijn druk bezig met een complete nieuwbouw van onze Riddle!! Super spannend dus of we alles op tijd af gaan krijgen! Want de tijd begint inmiddels behoorlijk te dringen! Het streven is absoluut om tijdens de avondsessie in Zwolle voor het eerst ons debuut te gaan maken!

Hoe de kalender er voor het nieuwe seizoen 2019 er precies uit zal gaan zien is nog niet geheel vastgesteld. Wanneer we hier zeker van zijn zal deze natuurlijk ook weer hier op de site te zien zijn! Via onze facebookpagina hopen we u volledig op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen van de nieuwbouw van de tractor en alle laatste nieuwtjes! We hopen tot ziens in 2019! 

« Terug