Eurocup Denemarken

Zaterdag 26 juli werd onze laatste Eurocup wedstrijd gehouden in Brande (Denemarken). Met een 2e plaats in het Eurocup klassement als resultaat!

De vrijdag ervoor vertrokken we met een gezellige club richting Denemarken. De reis viel niet tegen en rond 01:30 uur kwamen we aan op het wedstrijd terrein in Brande. De volgende ochtend begon wat regenachtig maar al snel klaarde het op en kon de wedstrijd van start gaan. Om 15:00 werd de ceremoniele opening gehouden en als tweede klasse die dag zouden de mini unlimiteds gaan strijden. Met een mooie eerste run kwam onze Riddle gelijk in de finale terrecht. Dit alles samen met de welbekende concurenten Gencom Lambada, Little Bandit, Butter Let's Try en de uit Duitsland afkomstige Wild Toy. In de finale zouden wij als één van de laatste tractoren van start gaan. Voor ons werd door Lambada de verste afstand neergezet, 87,63. Na hen had Little Bandit de verste afstand met 86,93. Het was voor ons erg belangrijk om Lambada voorbij te gaan, dit niet alleen voor de uitslag van deze wedstrijd maar ook voor de eind klassering van de Eurocup wedstrijden. Echter bleek het ons deze wedstrijd niet gegunt. Wat precies de oorzaken zijn geweest van onze wilde run gaan we nog uitzoeken maar The Riddle kwam in ieder geval met een bokkige run al bij de 56,06 meter tot stil stand. Wat een tegenvaller was dit voor ons aangezien we op een eerste plaats in het eurocup klassement stonden. We gaven deze eerste plaats na deze run dus weg aan het Gencom Lambada team.
Natuurlijk zijn we ook erg trots op onze 2e plaats in de Eurocup! Onze tractor doet het dit seizoen behoorlijk goed en daar zijn we dan ook heel erg blij mee. Het lijkt er echter wel op dat we toch schade hebben overgehouden aan deze run. Aanstaande zaterdag is onze volgende wedstrijd alweer in Lochem dus deze week zullen we er weer alles aan moeten doen om er zaterdag weer bij te zijn. Al onze foto's van dit weekend zijn te zien in ons foto-album. Helaas hebben we onze run's zelf niet kunnen filmen maar graag linken we u door naar het gemaakte filmpje van team Lambada waarin onze run's ook te zien zijn! Klik hier.

« Terug