3e Eurocup wedstrijd ook gewonnen!

13445270_1041814272564155_6775373446838501653_n.jpg

Zaterdag 18 juni was het dan zover, onze 3e Eurocup wedstrijd welke tegelijkertijd gecombineerd werd met de Nederlandse competitie. Rond de klok van 17:00 ging onze klasse van start en met een groot startveld van 19 tractoren beloofde het weer een spannende strijd te worden!

Tractoren uit heel Europa kwamen zich vertegenwoordigen in Made. Echter bleek wederom dat de top toch uit Nederland afkomstig is! Met een spannende kwalificatie ronde mochten Hella Lambada, Gencom Lambada, The Vampire en wij ons tot de finalisten noemen. Blower Power en Little Bandit kwamen tot stilstand binnen de 90- en 100 meter maar hadden de verste afstand na de finalisten!
In de finale mocht de Hella Lambada het spits afbijten. Met een prima run kwam deze tot stilstand bij een forse afstand van 87,42 mtr. Hierna mochten wij en ook met een mooie run kwam The Riddle tot stilstand bij een afstand van 95,44. Ontzettend blij en verrast waren we hiermee alleen was de strijd toen nog niet gestreden en voorzichtigheid in het ''te vroeg juigen'' is in het tractorpulling veld zeer geboden! Je weet nooit wat er nog kan gebeuren! Gencom Lambada volgde hierna en kwam gevaarlijk dichtbij zo leek het! Maar toch konden zij niet aan onze afstand tippen, 92,10 mtr was het resulaat. Hierna kwam The Vampire die met name in de eerste run, eveneens als in Oudenhoorn hoge ogen gegooit had met een snoeiharde stabiele run! Echter bleek dit in de finale toch anders en kwamen zij bij een afstand van 78,35 mtr. tot stilstand. Ongelooflijk maar waar hebben we dus onze 3e eurocup wedstrijd op rij gewonnen!! Super blij zijn we hiermee! In het weekend van 25 juni hebben we een weekend geen wedstrijd. Hierna zal de strijd opnieuw wekelijks losbarsten met als eerste wedstrijd in Eext op zaterdag 2 juli.

Hierna is het al de beurt aan onze thuiswedstrijd op zaterdag 9 juli! Wij hopen u allen daar te zien want dit mooie evenement langs het water is zeker de moeite van het bezoeken waard!

www.beachpull.nl 

« Terug