In liefdevolle herinnering..

13323762_1155084034530029_3557262116841812419_o.jpg

Op Zondag 5 Juni is in de leeftijd van 51 jaar Evert Snapper overleden. Een bijzonder goede kennis van het team vanaf het eerste uur, en voor sommige mensen van het team al een tijd langer..

In Januari van dit jaar kreeg Evert te horen van de tumor die bij zijn hart groeide, na een strijd met chemokuren en regelmatige ziekenhuis opnames moest hij helaas nu al, zijn strijd opgeven en hem veel te snel verliezen..  

Een verdrietige week brak er dus voor ons aan na onze wedstrijd in Bernay. Dit is dan ook de reden dat het die week een beetje stil is geweest van onze zijde. We hebben Evert herdacht en afscheid genomen van de mooie persoon die hij was. Op vrijdag 10 Juni was zijn indrukwekkende begrafenis. Een begrafenis die Evert tekende zoals hij was. Liefde voor zijn gezin en familie, mooie herinneringen, het geloof, zijn werk, zijn liefde voor Team Bandit, en zijn werk en betekenis in het Beach Pull bestuur. Met de Bandit bus werd hij die dag van huis gereden en uiteindelijk gebracht naar zijn laatste rustplaats. Vele belangstellenden bezochten zijn begrafenis, indrukwekkend om te zien hoe een indruk en betekenis hij is geweest voor velen. Ook bij ons had hij een speciale plek. Altijd vriendelijk en positief, realistische en to the point. ''Je wist wat je aan hem had''.

We willen nogmaals, Familie Snapper ontzettend veel sterkte toewensen nu de leegte en het gemis er zo zal zijn. Wat een respect hebben wij voor hen, hoe zij deze tijd en tijdens de rouwdienst voor hun man en vader zich staande weten te houden, en zijn wensen zo moedig hebben uitgevoerd. Een lieve familie die ondanks alles, hun deur wagenwijd openhoud voor een ieder die langs wilde komen en altijd zo ontzettend vriendelijk blijven.

Over een aantal weken zal Beach Pull Putten, onze thuis wedstrijd een feit zijn. De wedstrijd waarin Evert zo ontzettend veel betekent heeft.  
In de weken van voorbereiding en de dagen van wedstrijd zal zijn afwezigheid misschien nog extra voelbaar zijn. Zo,n bijzonder, en aardig persoon als Evert, zullen wij nooit vergeten! De gehele familie Snapper zal deze dagen ook aanwezig zijn daar zij altijd allemaal een functie hebben op het Beach Pull evenement en Evert dit zo gewild had. Wij hopen dat een ieder, die hen op die dag zal treffen, een hart onder de riem zal steken en laten weten, dat we ze steunen waar we kunnen en aan ze denken.

''It Hurts to let go
But sometimes it hurts more
to hold on''

gedicht welke in de rouwkaart stond.

« Terug