MegaPull Stroe

_MG_1569.JPG

Op Zaterdag 14 Mei mochten we onze eerste buitenwedstrijd van dit seizoen verrijden! Megapull Stroe was de plek waar het gebeuren moest! We hadden onze tijd nog goed nodig om alles klaar te krijgen. Door wat pech de laatste week gebeurde het dat we pas op zaterdag ochtend konden starten thuis. Gelukkig bleek toen ook echt alles naar ons zin en konden we met een gerust hart richting Stroe vertrekken!

Eenmaal in Stroe was er ook weinig tijd want de mini unlimited klasse ging als eerste van start! Wel stonden wij als laatste tractor in onze klasse op de startlijst dus dit gaf tijdens het verrijden van de klasse wat extra tijd. Total Exception had de proeftrack, en met een afstand van 65,14 werd door de wedstrijdleiding besloten de sleepwagen wat lichter af te stellen. Little Rascal mocht het hierna proberen en kwam bij een afstand van 86,40 tot stilstand. Hella Lambade volgde hierna en had een behoorlijk onstuimige run maar had toch nog een redelijke afstand van 87,83 wat hen een 4e plaats opleverde. Even later bleek echter dat de tractor flinke schade heeft opgelopen helaas..
Ook Challenger's seizoen begon behoorlijk heftig doordat deze run zeer wild verliep en Arwin de Klerk grote klappen te verwerken kreeg. In de tractor werd hij onderzocht en even later in het Parc Fermé, gelukkig had deze run geen ernstige gevolgen en liep hij later weer rond in het rennerskwartier. We wensen hem nog veel beterschap! We weten inmiddels uit ervaring dat zo,n run nog wel een aantal dagen z,n nawerking heeft! Gelukkig waren er ook nog mooie runs waaronder die van René Geers met zijn Reny's mission imposible, met een afstand van 98,35 veroverde hij de 3e plaats!
Little Bandit mocht als laatste tractor voor ons starten en zette een dikke Full Pull weg! Gelukkig mochten wij dit voorbeeld volgen en gingen wij ook met een mooie run de finale in! Marcel zal dit jaar onze vaste rijder zijn en ging dus gelijk goed van start! De finale was dus tussen little Bandit en ons! De winst zou dus zeker naar Putten gaan! Spannend dus! Little Bandit mocht wederom als eerste en met wederom een mooie run kwam Couzijn tot stilstand bij een afstand van 99,03. Een pittige afstand dus waar The Riddle nog flink zijn best voor moest doen! Helaas had ons team onvoldoende tijd om de motor te verstellen en gingen we met een zelfde afstelling als onze eerste run de finale rijden! Wel ging The Riddle er goed voor en ging de tractor er met een mooie balans goed vandoor! Met een afstand die niet veel leek te schelen met die van Little Bandit was het dan ook echt klaar en dit bleek 96,98 mtr te zijn, een mooie 2e plaats vinden wij het voor onze eerste competitie wedstrijd! Little Bandit mocht deze dag dus de winst pakken! Voor foto's van onze run klik hier! Voor een video van onze klasse klik hier.

Het was voor ons een geslaagde dag waar we lang naartoe geleefd hebben! Met een nieuw overgepoten en gereviseerde bus en geheel nieuwe laklaag voor onze tractor waren we er meer dan klaar voor! MW Designs en Ricardo's Lakreparaties hebben meer dan hun best gedaan om onze bus er zo bijzonder uit te laten zien, ook de tractor werd door hun niet vergeten en staat er dankzij hun inspanningen weer superstrak bij! Don Designs heeft zich ook volledig gegeven voor het opnieuw beletteren van zowel de bus als de tractor. De gehele vrijdag voor tractor pulling Stroe zijn zij bezig geweest alles in orde te maken! En dan niet te vergeten de tijd die zij verder nog bezig geweest zijn om dit alles voor te bereiden. Wij willen hen allen onzettend bedanken voor alles wat zij voor ons gedaan hebben!! Wat geweldig om te zien dat zoveel mensen met ons, zich in willen spannen voor de tractor en ons team!  Verder hebben wij voor aanvang van dit seizoen een aantal nieuwe sponsoren welkom mogen heten waar we ook ontzettend blij en dankvoor voor zijn!!
Irritech
Hovenier Arno Petersen
Waaijenberg Vloerverwarming

Woningstoffeerder LW van der Dussen
Accuhandel van Middendorp
B van Asselt Boomverzorging
Creative Tent-Systems

Daarnaast willen wij natuurlijk ook al onze bestaande sponsoren bedanken voor jullie steun!! Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor het vertrouwen wat jullie nog steeds in ons hebben!

Voor nu zijn wij alweer onzettend druk met de voorbereidingen voor onze volgende wedstrijd vrijdag 20 mei aanstaande in Zweden voor de Eurocup. We willen het zekere voor het onzekere nemen en de gehele tractor en motor controleren. Dat wil zeggen dat de gehele motor gedemonteerd is en volledig opnieuw opgebouwd moet worden. Ook heeft Mattijs Staal de banden bijgewerkt waar nodig zodat we werderom, met een gerust hart, richting onze volgende wedstrijd kunnen vertrekken! We houden u op de hoogte!

« Terug