De eertse wedstrijd 2016!

12640284_1238414802839473_6418628582908049584_o.jpg

Inmiddels hebben we onze eerste wedstrijd van 2016 verreden. En wel in Zwolle tijdens een indoor wedstrijd op zaterdag 23 januari!

We mochten als eerste klasse starten op deze zaterdag om 11:00 uur s'ochtends. Ook hadden we de proeftrack te pakken dus waren we ook de eerste tractor in onze klasse. En Marcel mocht zijn 3e wedstrijd gaan verrijden. Al met al spannend dus! Om het zekere voor het onzekere te nemen werd gekozen voor een rustige start. Maar tijdens deze eerste run brak de blowerbelt en het plofluikje en bleven we rond de 60 meter steken. Gelukkig mochten we voor een 2e trek poging, maar haast om alles op tijd klaar te krijgen was hierbij geboden. Gelukkig mochten wij uiteindelijk als laatste aanhaken anders hadden wij de tractor niet op tijd klaar gekregen.

De Gencon Lambada en Little Bandit hadden inmiddels een Full Pull behaalt en natuurlijk hoopten wij ons hierbij de voegen. Exception volgde hen op met de verste afstand onder de full pull en mocht ook naar de finale.  Gelukkig werd ook onze hoop werkelijkheid en konden wij ons ook bij de finalisten voegen. Maar ook tijdens deze kwalificatie run liep de nieuwe blowbelt ernstige schade op en aangezien wij door onze voorraad blowerbelts heen waren konden wij helaas niet opnieuw aanhaken in de finale. Een vierde plaats was dus het resultaat. Een spannende finale volgde en uiteindelijk spande het tussen Gencom Lambada en Little Bandit. Echter mocht de Lambada zich met 2 meter voorsprond op de Bandit dagwinnaar noemen! Wij willen hen dan ook van harte feliciteren met dit mooie resultaat op hun thuis wedstrijd!

Tijdens deze wedstrijd werd niet gestreden voor de punten voor het nederlands klassement. Ditzelfde geld ook voor de tractor pulling in Ahoy. Dit geeft dus gelegenheid om dingen te testen zonder hiermee punten te verspelen en natuurlijk toch een mooie show neer te zetten!

Voor foto's van deze dag willen wij u graag doorverwijzen naar ons foto-album op facebook.
Klik hier om deze foto's te zien.

« Terug