NL competitie voorbij

DSC_8256.JPG

Zaterdag 29 augustus mochten wij onze laatste wedstrijd voor het Nederlands klassement 2015 afsluiten.

We zien het afgelopen jaar echt een beetje als een ''pech'' jaar. Met onze wilde run in Loerbeek, onze geknapte blowerbelt in Lochem en afgelopen zaterdag, een run die Erik noodgedwongen af moest breken doordat The Riddle weer een wilde run tegemoet zou gaan. Afgelopen zaterdag was onze laatste wedstrijd in Alphen.

Voor de Hella Lambada en Little Bandit zou dit de beslissende wedstrijd worden om de nederlande titel. Voor ons zou het eventueel nog een strijd kunnen worden om de 3e plaats kwa eind notering. We mochten als 3e tractor aanhaken in onze klasse. Voor ons een lastige positie om te starten in Alphen omdat de baan gevaarlijk leek en we nog weinig vergelijkingsmateriaal hadden. En al snel bleek The Riddle onmstuimig te worden, dit doordat de trekker na hoog komen plotseling zijn neus liet vallen. Vaak heeft dit al geresulteerd in een wilde run voor The Riddle. Omdat Erik hier maar al te goed mee bekend is besloot hij de stekker eruit te trekken en strande The Riddle op een afstand van 51,65 meter. Helaas was dit een definitieve run waardoor we maar één trek poging hadden. De beide Lambada's, Vampire en Little Bandit deden het beter en mochten een spannende finale rijden! Gencom Lambada eindigde op een 4e plaats deze dag en Vampire mocht er vandoor gaan met een mooie 3e plaats. De strijd bleek dus uiteindelijk toch weer tussen Little Bandit en Hella Lambada. Little Bandit had al eerder de super afstand van 91,64 neergezet en Hella Lambada moest hem voor laten gaan want deze eindigde op een afstand van 91,13 meter. Het was dus een close finish maar Couzijn van Heuvelen heeft de grootste beker! En mocht dus ook de nieuwe Nederlands Kampioen worden! We willen hem en zijn team dan ook van harte feliciteren met dit super resultaat!!

Wij hebben de hoop dat we een goed resultaat neer mogen zetten op het aankomende EK in Brande, Denemarken 12 sept aanstaande. En natuurlijk gaan we er volgend jaar weer helemaal voor in een nieuwe seizoen!

« Terug