Spanningen in Made

IMG_2242.JPG

Zaterdag 20 juni was het tijd voor het mooie evenement Made's Powerweekend! Een 3-daags Pulling-weekend op een mooi terrein! Hier mochten wij niet alleen een Grand National maar ook een Eurocup competitie verrijden met wederom Marcel op de bok!

En voor de 2e keer dit jaar mochten we als eerste het spits afbijten! Helaas was Marcel hier geen rustige run toebedeeld.. De Riddle kwam erg hoog en trok naar rechts, hierdoor was het erg lastig corrigeren en kwam de tractor ook nog eens erg hard met zijn neus in de baan. Met een klap kwam marcel tot stilstand op de witte lijn. Gelukkig heb je hierbij door de proeftrack wel een 2e kans! Maar eenmaal terug gesleept bleken er de nodige problemen ontstaan te zijn door de wilde run. De steigerbegrenzer had het opnieuw begeven en ook een olieleiding was kapot. Het was dus even druk sleutelen geblazen en mede dankzij het Sledge Hammer team die ons geholpen hebben de steigerbegrenzer te lassen konden we er gelukkig als laatste in de klasse weer staan! Het was echt even spannend of we het zouden halen.. Letterlijk een race tegen de klok. Inmiddels waren er 4 andere tractoren die de finale hadden weten te halen, beide Lambada's, The Little Bandit en Vampire. Gelukkig mocht ook onze 2e poging goed verlopen en mochten wij ons ook tot de finalisten voegen. In de finale werd het erg spannend. Met een Super strakke run vloog de Gencom Lambada als eerste finalist over de baan met een dijk van een afstand welke tevens ook de langste bleef. Als 2e winnende afstand mocht de Little Bandit komen en met een 40 cm verschil zaten wij er net achter met een 3e plaats. De Vampire werd 4e en Hella Lambade is 5e geworden.

We zijn inmiddels bezig de tractor de controleren en het lijkt noodzakelijk dat wederom de gehele motor uit elkaar gaat.. Weer veel werk dus voor ons maar met gelukkig een 2 weken tijd om dit te doen. Eext zal op 4 juli onze volgende bestemming zijn!

« Terug