The Riddle naast Nederlands kampioen nu ook Europees kampioen!

Vrijdag 29 augustus was het eindelijk zover, we reisden af naar het Franse Bouconville om daar onze laatste wedstrijd van dit seizoen te verrijden. Op zaterdag 30 augustus zou de Mini Unlimited klasse als eerste klasse starten, na de officiele opening. Aan de start verschenen in onze klasse twaalf tractoren, wij waren als 10e tractor aan de beurt. Tijdens het EK mag je als deelnemer twee keer proberen om een Full Pull te behalen, voordat de finale start. 

Little Bandit, Lambada, Butter Let's Try haalden voordat wij aan de beurt waren al een Full Pull. De zenuwen stegen! Gelukkig mochten ook wij de eerste run een mooie Full Pull halen! De overige tractoren in onze klasse haalden helaas geen Full Pull en dus zou de finale verreden worden met vier tractoren. Helaas kon de Lambada in de finale niet rijden, zij hadden problemen met de achteras na de eerste run. 

De finale bestond dus uit Little Bandit, Butter Let's Try en The Riddle. In de finale haalde de Little Bandit 90,18 mtr., Butter Let's Try haalde 80,06 mtr. en toen waren wij aan de beurt. We reden een super run en haalden maar liefst 104,30 mtr.! Hiermee behaalden we de eerste plaats, waar we natuurlijk super blij mee waren! Op 23 augustus in Alphen waren wij al Nederlands kampioen geworden en nu dus ook Europees kampioen! De complete uitslagen van onze klasse zijn te vinden via: http://tractorpulling.com/

Wij willen via deze weg al onze sponsoren en fans bedanken voor hun trouwe support en we hopen op weer een mooi seizoen volgend jaar. 

 

« Terug