Winst in Made!!

In het weekend van 21-22 juni opnieuw een eurocup wedstrijd gehad in Made. Wat begon met een hele wilde run mochten we uiteindelijk afsluiten met de winst!

Als 2e tractor in onze klasse waren wij aan de beurt. De Lambada had tijdens zijn proeftrack al wel laten zien dat de sleepwagen licht stond afgesteld waardoor ook hij een wat onstuimige run had. Echter was er voor ons geen tijd meer om onze tractor daarop aan te passen en moesten we starten. Onze eerste run eindige bijna op z,n kant voorbij de 100 meter. We hadden dus een full pull maar al snel bleek de vraag of we wel een finale konden rijden. De linker rem reageerde niet en de motor ophanging was krom. Verder was het nog maar de vraag wat voor schade we nog meer hadden.

Uiteindelijk hebben we toch besloten de finale te gaan rijden met de hoop dat we niet zouden hoeven remmen en deze run beter zou verlopen. Ook in de finale ging de Lambada ons voor en met een mooie afstand van 97,83 meter kwam deze uiteindelijk tot stilstand. Wij mochten hierna, en alles viel blijkbaar op z,n plek want met een afstand van 112 meter (volgens de wedstrijdleider) kwam The Riddle uiteindelijk tot stilstand! Wat een ongelofelijke afstand leek dit maar natuurlijk blijft het altijd spannend tot het einde. De krachtige Let's Try moest nog komen en de pittige Little Bandit had ook een veelbelovende 1e run! Let's Try eindigde uiteindelijk in de finale bij een afstand van 95,82 wat goed was voor de 3e plaats.

Little Bandit eindigde bij een afstand van 94,89 mtr (5e plaats) en Vampire werd uiteindelijk 4e met een afstand van 94,97 mtr.

Check hier onze film!

« Terug