Eurocup Kampioen 2016!

IMG_2257.JPG

In Brande, Denenmarken, mochten wij voor een aantal weken terug onze titel, Eurocup Kampioen 2016 in ontvangst nemen!

Alle Eurocup wedstrijden hadden we gewonnen! Tot die ene laatste wedstrijd in Brande, waar het er toch nog even om zou spannen of we de titel konden pakken! Maar gelukkig hadden we deze laatste wedstrijd voldoende punten om de titel in de wacht te slepen! Met een mooie grote beker mochten wij huiswaarts keren om de laatste wedstrijden van dit seizoen te gaan verrijden!

De strijd voor de Nederlandse competie is nog niet gestreden! Want met een verschil van slecht enkele punten liggen de toppers vlak bij elkaar. De laatste wedstrijd is dus beslissend! Spannend dus!! Deze laatste, en dus beslissende wedstrijd vind plaats in Alphen op zaterdag 10 september aanstaande.

Maar voordat het zover is zullen we donderdag 25 augustus nog afreizen naar Engeland, waar Europa's beste tractoren zich verzamelen om de Europese Kampioenschappen te verrijden. Een wedstrijd waar op één dag de strijd gestreden moet worden. Tijdens deze kampioenschappen krijgt iedere tractor 2 pogingen een full pull te behalen. Hierna volgt een allesbeslissende finale die uit zal moeten wijzen wie Europa's beste is! Omdat het maar om één wedstrijd gaat kan een kwestie van geluk of domme pech alles bepalen!

« Terug